Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SSSF


Fullbokat ELITLÄGER 2018

(2018-04-26 06:56)
Årets Elitläger i Östersund är nu fullbokat och vi hälsar alla som anmält sig varmt välkomna!
 
Efter en fantastisk mästerskapssäsong med 4 OS-medaljer och 4 JVM-medaljer har landslagsledningen haft en utmaning att spetsa konceptet ytterligare. Rakt in i A-landslaget kliver juniorerna Elvira Öberg och Oskar Ohlsson.
 
Efter de stora medaljframgångarna för Sveriges skidskyttar under OS så har det kommit förfrågningar om att testa skidskytte på flera orter. Under två kvällar V 15 fanns det chans att testa skidskytte i Arjeplog och Sorsele.
 
Från Svenska Skidskytteförbundets (SSSF) sida har vi följt den senaste tidens händelser som är knutna till Internationella Skidskytteförbundet (IBU) och då mer specifikt till dess ordförande och generalsekreterare.
 
IBU meddelar i dag att Anders Besseberg kliver av sitt uppdrag som ordförande för IBU medan utredningen mot honom pågår
 
 
Idag rapporterar media om att det genomförts en polizrazzia vid det Internationella Skidskytteförbundets huvudkontor i Salzburg
 

REA "Fullt Hus" paket

(2018-04-09 08:10)
Missa inte att beställa våra fina Fullt Hus paket till föreningen, nu till rabatterade priser
 

Antagna till RIG o NIU

(2018-04-03 05:59)
Antagningsprocessen till RIG och NIU är nu avslutad och det har beslutats om vilka skidskyttar som blivit antagna till våra skidskyttegymnasier höstterminen 2018
 

SM Hede 2018 - Bilder

(2018-03-26 11:27)
 
Det var aningen svårare förhållande under söndagens SM-tävlingar i Hede, med mer vind och en sol som störde åkarna en del på skjutvallen.
 
Fredrik Lindström var länge med i toppstriden i söndagens masstart i Tyumen, men en bom i det sista skyttet gjorde att han föll till 13:e plats i mål. Jesper Nelin hade två missade skott och blev 23:a.
 
Efter gårdagens stafetter fortsatte SM med individuella tävlingar i fina förhållanden i Hede. Elisabeth Högberg och Torstein Stenersen följde upp segern i single mixed med att vinna sprinten i seniorklasserna.
 
Fredrik Lindström stod för en ny fin insats i jaktstarten i Världscupen i Tyumen, men efter en bom i det tredje skyttet hamnade han strax utanför pallen. Jesper Nelin körde upp sig från 32:a till 19:e plats och fixade en plats i morgondagens...
 
Vi fick inte se samma starka insatser av de svenska damerna i dagens världscupsprint som i Holmenkollen förra helgen. Emma Nilsson sköt fullt och var bäst på 31:a plats, med Linn Persson sex placeringar bakom, efter en bom.
 
12

 


Väder Hede

SM

Skistart

 

Tour de Fyrfasen

 

 noname  
      
 
 
 

 

  

 

 

Free Hit Counter
stats counter

Postadress:
Hede SK - Skidor
Andreas Björns, Säterbergsvägen 4
84093 Hede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: andreasbjorns@gmail.com

Se all info